Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

O NAMA

Sa izuzetnim poštovanjem i zadovoljstvom pružamo Vam generalne informacije o Unipol Trading Limited Co. Koja je domicilna Kiparska kompanija, osnovana 1991. godine prošlog veka u Nikoziji, sa Kipra.

Nikozija

 

Unipol Trading Limited Co. u svom poslovanju ima tri osnovne delatnosti, a sinteza poslovanja je jedinstvena, a nosilac svih poslova je Unipol Trading Limited Co. prema trećim licima, a prate je eminentne banke sa Kipra i Evropske Unije.

 

Prvi međunarodni konzorcijum Unipol, kompanija
iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore,
Mađarske i sa Kipra, u oblasti građevinarstva i opreme u građevinarstvu.

 

Unipol u svom poslovanju ima Prvi međunarodni konzorcijum Unipol, kompanija iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Mađarske i sa Kipra u oblasti građevinarstva i opreme u građevinarstvu.

Zahvaljujući sastavu Prvog međunarodnog konzorcijuma Unipol i broju kompetentnih kompanija članica, njihovom iskustvu i kapacitetima, možemo da pokrijemo ceo proces planiranja, projektovanja i izgradnje svih kompleksa u građevinarstvu, po najvišim evropskim i svetskim standardima.
Osim tehničko-profesionalnih usluga naših urbanista, arhitekata, inženjera, projektanata, graditelja, kvalifikovane radne snage i nadzornih organa, spremni smo da u ranoj fazi konkurišemo za sve projekte koji se izvode u zemlji i inostranstvu.
Unipol ima pun kapacitet svojih kompetentnih članica da projektuju i izvode najsloženije poslove u visokogradnji, niskogradnji, hidrogradnji i ostalim poslovima u građevinarstvu.
Prvi međunarodni konzorcijum Unipol, u svom radu primenjuju princip OBJEDINJENOG INTEGRA-LNOG RAZVOJA PROJEKATA I IZGRADNJE, gde se aktivnosti planiranja, projektovanja, izgradnje i opremanja objekata svih vrsta, veličina i složenosti obavljaju u neprekinutom nizu uz maksimalnu koordinaciju specijalizovanih članica konzorcijuma, poštovanje i punu saradnju sa investitorima iz državnog, javnog i privatnog sektora.
Kompanije članice Prvog međunarodnog konzorcijuma UNIPOL stekle su veliko iskustvo, visok rejting i bonitet na tržištima Afrike, Bliskog i Srednjeg Istoka, Rusije i ostalih zemalja nekadašnjeg SSSR-a, zemalja EU i ostalih evropskih država, sa posebnim naglaskom na region jugoistočne Evrope i ex-Jugoslavije.

Prvi međunarodni konzorcijum Unipol, tj. njegove članice pokrivaju sve oblasti građevinarstva i imaju pun kapacitet iz svojih delatnosti kao i pružanje performance bonda i bonitet za izdavanja validnih bankarskih garancija i kontra garancija investitoru.